Administratie en boekhouding in Olen en Turnhout

Als u professionele hulp wilt bij het verzorgen van uw digitale administratie of boekhouding, dan staat QFK Tax Accountants, gevestigd in Olen en Turnhout, als online boekhouder voor u klaar. We begrijpen dat u als ondernemer het liefst al uw tijd steekt in het ondernemen zelf en niet in de administratieve rompslomp. Daarom ontzorgen we u hierin graag volledig door u deze taak uit handen te nemen. Laat de boekhouding over aan onze ervaren experts uit Turnhout en Olen, kies voor een digitale administratie en u heeft al uw actuele gegevens altijd bij de hand. Dat maakt doelgericht ondernemen eenvoudiger. Lees snel verder en ontdek wat onze online boekhouder uit Olen voor u kan betekenen.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Digitale administratie en boekhouding vanuit ons kantoor in Olen of Turnhout

Een papieren administratie voeren, vraagt vaak veel tijd en is onoverzichtelijk. Tevens maakt de digitalisering het mogelijk om eenvoudig en veilig online te werken. Daarom werkt elke boekhouder vanuit ons kantoor in Olen of Turnhout het liefst online, en bieden wij u dus een volledig digitale administratie en boekhouding aan. We zorgen dat al uw actuele gegevens veilig in ons online portaal staan, waar u 24/7 toegang tot heeft. Zo weet u altijd precies hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Daarbij profiteert u ook van onze betrokken en persoonlijke dienstverlening met advies op maat van onze online boekhouder uit Olen.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Facturen maken was nog nooit zo eenvoudig

Als u uw administratie online aan onze betrouwbare boekhouder in Olen of Turnhout doorgeeft, krijgt u een overzichtelijke digitale boekhouding en dat maakt facturen maken een stuk eenvoudiger. Als boekhouder gespecialiseerd in KMO’s, vennootschappen en eenmanszaken, leggen we u graag uit hoe dit werkt. Het is wellicht simpeler dan u denkt. U went vast snel aan de nieuwe werkwijze en wilt nooit meer iets anders dan online uw boekhouding en administratie verzorgen.

Contacteer ons bij interesse of vragen

Bent u geïnteresseerd in de digitale boekhouding, administratie en digitalisering die onze online boekhouder u aanbiedt vanuit Olen of Turnhout? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Contacteer ons dan door te bellen naar 014 15 11 11 of vul het contactformulier in. Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons en komt u te weten wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen. Wij zetten alles op alles om u zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat u zich volledig kunt focussen op de corebusiness van uw bedrijf.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll to Top