Boekhouder in regio Herentals en Geel

Als u op zoek bent naar een ervaren boekhouder voor uw bedrijf uit Herentals of Geel, dan zit u bij boekhoudkantoor QFK Tax Accountants uit Olen en Turnhout helemaal goed. Sinds 1992 doen wij de administratie en boekhouding van diverse bedrijven in de regio. Het gaat vooral om familiale KMO’s en eenmanszaken. We leveren altijd maatwerk en bieden u persoonlijke service aan. Ons werk bestaat dan wel voornamelijk uit cijfers, maar bij ons bent u er zelf zeker geen! U schakelt voor uw bedrijf uit Herentals of Geel dus met een gerust hart een boekhouder van ons professioneel boekhoudkantoor in.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Onze boekhouder in regio Herentals en Geel werkt graag digitaal

Nog heel wat ondernemers kiezen tegenwoordig nog steeds voor een papieren boekhouding. Digitaal boekhouden is echter veel efficiënter, overzichtelijker en tijdbesparender. Iedere boekhouder van ons boekhoudkantoor zal uw bedrijf uit bijvoorbeeld Herentals of Geel dan ook aanraden om over te stappen naar online boekhouden. Dit is wellicht eenvoudiger dan u denkt. Bovendien heeft u voortaan 24/7 online toegang tot uw administratie via een speciaal portaal. Zo heeft u altijd de benodigde gegevens bij de hand.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Laat u ontzorgen door onze expert

Als ambitieuze ondernemer besteedt u natuurlijk het liefst zo veel mogelijk tijd aan ondernemen, en niet aan het verzorgen van de administratie en boekhouding. Een duidelijke administratie is echter noodzakelijk om uw bedrijf gezond te houden. Vertrouw daarom op een boekhouder van ons boekhoudkantoor voor het verzorgen van de boekhouding van uw bedrijf uit bijvoorbeeld Herentals of Geel. Onze boekhouders hebben veel ervaring met eenmanszaken, vennootschappen en KMO’s en verlossen u graag van het vele stapels papierwerk. Zo kunt u zich zonder zorgen bezighouden met uw corebusiness en bent u verzekerd van een correcte boekhouding.

Contacteer ons en ervaar het gemak van een persoonlijke boekhouder

Wilt u graag uw boekhouding laten doen door een ervaren en betrouwbare boekhouder van ons boekhoudkantoor vlak bij Herentals of Geel? Of heeft u specifieke vragen over onze diensten? Neem in beide gevallen eenvoudig contact op met QFK Tax Accountants uit Olen of Turnhout door te bellen naar 014 15 11 11 of vul het contactformulier in. Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons en komt u meteen te weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven