Een ervaren boekhouder vlak bij Herentals en Geel

Als u een ervaren boekhouder nodig heeft, zit u bij QFK Tax Accountants – met een boekhoudkantoor nabij Herentals en Geel – helemaal goed. Sinds 1992 doen wij de administratie en boekhouding van diverse bedrijven in de regio Olen en Turnhout. Het gaat vooral om familiale KMO’s en eenmanszaken. We leveren altijd maatwerk en een persoonlijke service. Ons werk bestaat dan wel voornamelijk uit cijfers, maar bij ons bent u er zelf zeker geen! Wanneer zullen we kennismaken?

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Onze boekhouder in de regio’s Herentals en Geel werkt graag digitaal

Nog heel wat ondernemers boekhouden nog steeds op papier. Digitaal boekhouden is echter veel efficiënter, overzichtelijker en tijdbesparender. Iedere boekhouder van ons boekhoudkantoor nabij Herentals of Geel zal u dan ook aanraden om over te stappen naar online boekhouden. Dit is wellicht eenvoudiger dan u denkt. Bovendien is al uw administratie dan voortaan 24/7 online in te zien via een speciaal portaal. Zo heeft u altijd de benodigde gegevens bij de hand.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Laat u ontzorgen door onze expert

Als ambitieuze ondernemer besteedt u natuurlijk het liefst veel tijd aan ondernemen, en niet aan de boekhouding. Een duidelijke administratie is echter noodzakelijk om uw bedrijf gezond te houden. Vertrouw daarom op een boekhouder van ons boekhoudkantoor in Olen of Turnhout, vlak bij Herentals en Geel. Hij of zij heeft als boekhouder veel ervaring met eenmanszaken, vennootschappen en KMO’s en verlost ook u graag van het vele papierwerk.

Contacteer ons en ervaar het gemak van een persoonlijke boekhouder

Wilt u graag uw boekhouding laten doen door een boekhouder van ons boekhoudkantoor vlak bij Herentals of Geel? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem in beide gevallen eenvoudig contact met ons op via 014 15 11 11 of vul het contactformulier in. Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll to Top