Ervaren boekhouder voor de KMO in Olen en Turnhout

Sinds 1992 is QFK Tax Accountants actief als boekhouder voor de KMO en inmiddels hebben we een kantoor in Olen en Turnhout. Vanaf hieruit helpen we diverse ondernemers met hun administratie en boekhouding. We zijn vooral expert in het begeleiden van familiaal gehouden KMO’s, maar ook als grotere KMO bent u bij ons van harte welkom. We bieden altijd een oplossing op maat voor uw bedrijf en houden van een persoonlijke service. U bent bij ons dan ook geen nummer, maar een gewaardeerde klant waarvoor we altijd klaarstaan.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Laat u ontzorgen door onze boekhouder voor de KMO in Olen, Turnhout en omstreken

Als ambitieuze ondernemer heeft u het vaak al druk genoeg met het runnen van uw bedrijf. Dan kunt u de boekhouding misschien maar moeilijk bijhouden. Om een onderneming gezond te houden is een overzichtelijke administratie echter essentieel. Laat u daarom ontzorgen door onze boekhouder uit Olen of Turnhout die gespecialiseerd is in de KMO. Dan staat alles altijd overzichtelijk op een digitaal platform.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

We bieden ook andere diensten voor de KMO aan

Niet alleen als boekhouder in Olen, Turnhout en omgeving zijn wij de KMO van dienst, want we bieden nog diverse andere diensten aan. Zo geven we u graag advies over fiscale zaken of de KMO-portefeuille maar staan wij ook klaar voor eenmanszaken en vennootschappen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste interessante regelingen voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u als KMO een boekhouder nodig in Olen of Turnhout? Dan weet u ons nu te vinden! Bel naar 014 15 11 11 of vul ons contactformulier in en we geven u graag meer informatie over onze services. Hopelijk spreken we u snel!

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven