Boekhouder voor startende ondernemers in en nabij Olen

QFK Tax Accountants is de ideale boekhouder voor elke startende ondernemer in Olen en omgeving. Sinds 1992 verzorgen wij al de boekhouding voor diverse bedrijven uit de regio. We weten dan ook precies waar u als beginnend ondernemer allemaal rekening mee moet houden en hoe u uw administratie overzichtelijk houdt.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Een persoonlijke boekhouder voor elke startende ondernemer in de regio Olen

Als beginnend ondernemer kunt u wel wat hulp gebruiken van een ervaren boekhouder. U moet immers al genoeg regelen en dan heeft u soms geen tijd voor de boekhouding. Een ordelijke administratie is echter essentieel om een bedrijf gezond te houden. Gelukkig kunt u als startende ondernemer terecht bij onze boekhouder, werkzaam vanaf ons kantoor in Olen of Turnhout. Hij of zij geeft u graag persoonlijk advies en zorgt dat uw hele boekhouding digitaal wordt. Dat werkt namelijk veel efficiënter en overzichtelijker.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Interesse in onze diensten? Contacteer ons dan zeker

Voor een startende ondernemer in of nabij Olen zijn we niet enkel boekhouder, maar bijvoorbeeld ook fiscaaladviseur en klankbord. Bij ons vindt u dus alles omtrent fiscale en financiële zaken onder één dak. Dat werkt wel zo gemakkelijk. Bel bij vragen of interesse naar 014 15 11 11 of vul ons contactformulier in. Wilt u zichzelf alvast voorbereiden op uw ondernemingsfunctie? Lees dan onze praktische toelichtingen.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven