Digitalisering van uw boekhouding vanuit Turnhout

Voor digitalisering van uw boekhouding bent u bij QFK Tax Accountants, gevestigd in Turnhout en Olen, helemaal goed. Wij maken uw gehele boekhouding graag digitaal, zodat u alle gegevens altijd overzichtelijk bij de hand heeft. Bovendien is digitaal boekhouden veel efficiënter dan op papier. Die tijdsbesparing wilt u toch ook?

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Hoe gaat digitalisering van uw boekhouding vanuit Turnhout in zijn werk?

Als u als startende ondernemer of vennootschap bij ons klant wordt, doen we vanaf het begin uw boekhouding en administratie digitaal in een speciaal online portaal. Hierdoor heeft u 24/7 toegang tot de actuele gegevens. Als u later bij ons klant wordt, voeren we vanuit ons kantoor in Turnhout graag een digitalisering door van uw bestaande boekhouding. Zo is alles veilig online opgeslagen en altijd snel bij de hand. Ook kunt u al uw administratie digitaal aan ons doorgeven, waardoor het bijvoorbeeld eenvoudiger wordt om facturen te maken. We bieden hierbij een betrokken dienstverlening aan met advies op maat van onze specialisten.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Wilt u meer informatie? Contacteer ons dan telefonisch of online

Als u geïnteresseerd bent in onze digitalisering voor uw boekhouding of andere diensten, bent u van harte welkom op ons kantoor in Turnhout of Olen. Hier, of bij u op de zaak, bespreken we graag de mogelijkheden voor uw eenmanszaak of ander type onderneming. Maak een afspraak of vraag om meer informatie via ons contactformulier of bel naar 014 15 11 11.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll to Top