Goed voorbereid een eenmanszaak oprichten in Olen

Als u graag een eenmanszaak wilt oprichten in Olen of omgeving, staan wij van QFK Tax Accountants voor u klaar. We weten precies wat er op fiscaal en administratief gebied allemaal nodig is voor het oprichten van uw eigen bedrijf. Ook geven we u graag persoonlijk advies. Zo bent u als beginnend ondernemer goed voorbereid en maakt uw bedrijf zeker een goede start.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Wat is er nodig voor een eenmanszaak oprichten in Olen of omstreken?

Als u in of nabij Olen een eenmanszaak wilt oprichten, is het heel begrijpelijk dat u niet precies weet waar u moet beginnen. Vooral op financieel en fiscaal gebied heeft u waarschijnlijk veel vragen. Gelukkig kunt u die allemaal stellen aan onze ervaren adviseurs. Daarnaast bieden we ook verschillende diensten aan om u goed op weg te helpen. Zo helpen we u bijvoorbeeld graag bij:

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Vragen of interesse? Neem dan zeker contact met ons op

Wilt u graag een eenmanszaak oprichten in of nabij Olen en heeft u interesse in onze dienstverlening? Of heeft u vragen over de mogelijkheden die we tevens aanbieden aan vennootschappen? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 014 15 11 11 of vul ons contactformulier in. Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven