Financieel plan voor een eenmanszaak in de regio Olen

Wilt u een financieel plan opstellen voor uw eenmanszaak in Olen of omgeving? Daar helpen wij van QFK Tax Accountants u graag bij. Samen zetten we al de financiële gegevens voor uw ondernemingsplan op een rijtje. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak, weten we precies welke gegevens er nodig zijn en waar u die vandaan haalt. Zo ziet uw financieel plan er goed uit en heeft u meer kans dat uw financieringsaanvraag wordt goedgekeurd.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Een goed financieel plan voor uw eenmanszaak in Olen of omsteken

Als u een eenmanszaak wilt oprichten moet u onder andere een financieel plan opstellen, en daar helpen we u vanuit ons kantoor in Olen of Turnhout graag bij. Wat zijn de te verwachte omzet, winst en kosten van uw toekomstige onderneming? Dit kan lastig in te schatten zijn, maar met onze experts en handige rekentools komt u er zeker aan uit. Reken hierbij ook telkens op onze betrokken dienstverlening met adviezen op maat.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Meer handige diensten voor een startende ondernemer

Naast een goed financieel plan opstellen voor uw toekomstige eenmanszaak in de regio Olen, kunnen we nog veel meer voor zowel de beginnend ondernemer als vennootschap betekenen. Zo helpen we u bijvoorbeeld graag bij het aanvragen van een btw-nummer en ondernemingsnummer. Daarnaast zijn we zeer ervaren in het boekhouden voor startende ondernemers. Met onze hulp is uw boekhouding altijd op orde.

Contacteer ons bij interesse of voor meer informatie

Wilt u graag onze hulp bij het opstellen van het financieel plan voor uw eenmanszaak in of nabij Olen? Of wilt u hier meer informatie over? Contacteer ons dan via 014 15 11 11 of vul het contactformulier in.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven