Fiscaal juridisch advies nabij Olen en Turnhout

QFK Tax Accountants geeft als ervaren fiscaal adviseur graag fiscaal juridisch advies aan ondernemers in Olen, Turnhout en omstreken. De fiscale wetgeving is vaak zeer complex, maar wij weten er alles van. Stel ons dan ook zeker al uw vragen over bijvoorbeeld directe of indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht of ondernemingsrecht. We beantwoorden ze graag en staan voor u klaar met persoonlijke service en advies op maat.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Met ons fiscaal juridisch advies vanuit Olen of omgeving staat u sterker

Komt u er niet meer aan uit met uw fiscale administratie? Of vraagt u zichzelf af of u niet onnodig veel belasting betaalt? Zowel in Olen als Turnhout staat een fiscaal adviseur van ons klaar om u het beste fiscaal juridisch advies te geven. Of u nu een eenmanszaak gaat oprichten en wilt weten wat hier op fiscaal gebied allemaal bij komt kijken, uw bedrijf zo goed mogelijk wilt doorgeven aan de volgende generatie of graag gebruik wilt maken van de KMO-portefeuille; er staat een fiscaal adviseur voor u klaar in Olen of Turnhout. Zowel de kleine zelfstandige als een vennootschap kan bij ons terecht. Zo bent u goed voorbereid op fiscale zaken en staat u sterker bij eventuele juridische procedures.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Ook voor administratie en boekhouding

Naast dat we als fiscaal adviseur diverse ondernemers fiscaal juridisch advies geven in Olen, Turnhout en omstreken, verzorgen we ook graag hun administratie en boekhouding. Als u gebruikmaakt van deze dienst, houdt u meer tijd over voor ondernemen én weet u dat uw administratie altijd in orde is. Dit voorkomt fiscale problemen.

Neem contact met ons op bij interesse of vragen

Wilt u graag juridisch advies ontvangen van onze fiscaal adviseur in Olen of Turnhout? Of heeft u specifieke vragen over online boekhouden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 014 15 11 11 of vul het contactformulier in. Wilt u zichzelf alvast inlezen? Bekijk dan onze praktische toelichtingen.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll to Top