KMO-administratie in regio Herentals

QFK Tax Accountants, met een kantoor in Olen en Turnhout, doet graag de KMO-administratie van uw bedrijf uit onder andere Herentals en Hoogstraten. Al sinds 1992 verzorgen wij de boekhouding en administratie voor diverse bedrijven uit de regio. Dit zijn voornamelijk eenmanszaken en familiale KMO’s, maar ook grotere KMO’s zijn bij ons van harte welkom. Laat u ontzorgen door onze experts en houd meer tijd over voor doelgericht ondernemen.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Ervaar het gemak van digitale KMO-administratie nabij Herentals en Hoogstraten

Heel wat ondernemers werken de dag van vandaag nog steeds met een papieren administratie. Digitaal werken gaat echter sneller en is veel efficiënter en overzichtelijker. Daarom verwerken we vanuit ons boekhoudkantoor in Olen of Turnhout de KMO-administratie van uw bedrijf uit bijvoorbeeld Herentals of Hoogstraten graag digitaal. U geeft gewoon de gegevens door en wij zorgen ervoor dat alles in een speciaal online portaal komt dat u 24/7 kunt raadplegen. Zo heeft u altijd toegang tot de meest actuele informatie en dat maakt doelgericht ondernemen een stuk eenvoudiger. Daarbij krijg je ook altijd een betrokken dienstverlening met adviezen op maat door onze specialisten.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Contacteer ons als u vragen heeft over uw KMO-administratie

Naast het vakkundig verzorgen van uw KMO-administratie bieden we u in regio Herentals en Hoogstraten nog veel meer diensten aan. Zo geven we u bijvoorbeeld ook graag advies over de KMO-portefeuille. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u specifieke vragen over uw administratie? Contacteer ons ervaren team dan meteen via het contactformulier of bel naar 014 15 11 11.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven