KMO-portefeuille advies in Turnhout en omstreken

Wilt u de KMO-portefeuille gebruiken en krijgt u hier graag advies over van een professional uit Turnhout? Dan is QFK Tax Accountants u graag van dienst. De KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee u als ondernemer financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren. Het gaat dan bijvoorbeeld om opleidingen en adviezen voor het opstellen van onder andere een communicatieplan voor uw bedrijf. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille en bij welke bedrijven u dan diensten kunt afnemen? Wij vertellen het u graag.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Deskundig KMO-portefeuille advies vanuit Turnhout

Als ambitieuze ondernemer wilt u uw bedrijf natuurlijk zo veel mogelijk laten groeien en steeds een optimaal resultaat bereiken. Dat vraagt investeringen, maar dankzij de KMO-portefeuille hoeft u deze niet (geheel) zelf te betalen. Elke KMO in België kan aanspraak maken op deze subsidieregeling, maar voor welke opleidingen en adviezen u de portefeuille mag inzetten, is niet altijd duidelijk. Daarom geven we u, bijvoorbeeld op ons kantoor in Turnhout of Olen, graag advies over het juist toepassen van de KMO-portefeuille.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Contacteer ons voor gedegen advies

Naast advies over de KMO-portefeuille staan we u vanuit Turnhout of Olen ook graag bij met fiscaal juridisch advies. Tevens zijn we graag uw persoonlijke boekhouder. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Contacteer ons dan via 014 15 11 11 of vul het contactformulier in.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven