Online boekhouder uit Turnhout

Als u op zoek bent naar een ervaren online boekhouder die u vanuit Turnhout of Olen kan helpen met uw boekhouding, dan zit u goed bij QFK Tax Accountants. Als ondernemer staan u en uw boekhouding centraal bij ons. Wij ondersteunen u graag, of u nu een onderneming wilt oprichten of een doorgewinterde zakenman of -vrouw bent.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Wij zijn uw ideale online boekhouder in Turnhout

Veel bedrijven verkiezen nog steeds een papieren boekhouding. Echter is dit zeer tijdrovend. Dankzij de digitalisering is het mogelijk om steeds meer online te werken. Als u wilt overschakelen naar een online boekhouding, dan kunt u rekenen op een betrouwbare boekhouder van ons bedrijf uit Turnhout. Wilt u de stap maken naar online boekhouden? Dan kunt u met een gerust hart op ons boekhoudkantoor rekenen. Uiteraard leggen wij u tijdens een persoonlijk gesprek graag in detail uit wat online boekhouden juist allemaal inhoudt.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Maak een afspraak bij onze specialisten

Heeft u hulp nodig bij het verzorgen van uw boekhouding en administratie? Dan zit u goed bij QFK Tax Accountants, gevestigd in Olen en Turnhout. Als u bij ons in Turnhout een ervaren online boekhouder onder de arm neemt, bent u verzekerd van een volledige boekhouding die volledig up-to-date is. Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 014 15 11 11. Wij vertellen u dan graag meer over onze volledige dienstverlening.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven