Een btw-nummer aanvragen in Olen, Turnhout of omgeving

Als u als beginnend ondernemer een btw-nummer of ondernemingsnummer wilt aanvragen, staan wij vanuit Olen en Turnhout voor u klaar. QFK Tax Accountants begeleidt diverse startende ondernemers bij het oprichten en leiden van hun jonge onderneming. Ook u helpen we graag op weg. We weten precies wat er op financieel, fiscaal en juridisch gebied moet gebeuren om van uw bedrijf een succes te maken. Die kans laat u toch niet lopen?

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Eenvoudig een btw-nummer en ondernemingsnummer aanvragen in Olen, Turnhout of omstreken

Elke onderneming moet bepaalde registraties hebben. Daarom is het aanvragen van een btw-nummer en ondernemingsnummer noodzakelijk voor iedere startende ondernemer, ook in Olen en Turnhout. Het btw-nummer bestaat uit uw ondernemingsnummer met ‘BTW BE’ ervoor. Daarom moet u altijd eerst uw btw-nummer aanvragen. We leggen u graag uit hoe u dit eenvoudig doet.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

We zijn er ook voor aanverwante diensten

Naast dat wij u vanuit Olen of Turnhout graag helpen bij het aanvragen van een btw-nummer en ondernemingsnummer, kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten voor beginnende ondernemers of vennootschappen. Denk bijvoorbeeld aan:

Neem contact met ons op en uw nieuwe onderneming is snel een feit

Wilt u graag onze hulp bij het aanvragen van een btw-nummer of ondernemingsnummer in of nabij Olen of Turnhout? Neem dan telefonisch contact met ons op via 014 15 11 11. Ons contactformulier invullen is ook mogelijk. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven