Boekhouder voor uw eenmanszaak in regio Olen

QFK Tax Accountants doet als ervaren boekhouder graag de boekhouding voor verscheidene ondernemingen; van uw vennootschap tot uw eenmanszaak of bijberoep in Olen, Turnhout of omgeving. Het maakt niet uit of u nu fulltime als zelfstandige werkt of ook uren maakt in loondienst, en dus zelfstandige in bijberoep bent; ons ervaren boekhoudkantoor staat voor u klaar. Als drukke ondernemer kan het best een tijdrovende klus zijn om de administratie op orde te houden. Daarom nemen wij bijvoorbeeld de boekhouding van uw eenmanszaak graag op ons, zodat u al uw tijd en energie in uw bijberoep kunt steken.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Onze boekhouder staat uw eenmanszaak bij in regio Olen en Turnhout

Als u een eenmanszaak runt of als zelfstandige in bijberoep werkt, laat u de boekhouding het best over aan een ervaren boekhouder van QFK Tax Accountants, gevestigd in Turnhout en Olen. Sinds 1992 helpen onze specialisten diverse bedrijven met hun administratie. Tegenwoordig doen we de gehele boekhouding digitaal. Dit werkt namelijk veel sneller en efficiënter dan een papieren boekhouding. Bovendien heeft u in het online portaal 24/7 toegang tot alle actuele gegevens van de boekhouding van uw eenmanszaak of bijberoep. Stuur de administratie online naar ons door en wij regelen de rest. Zo houdt u extra tijd over voor het echte ondernemen. Wij begeleiden u hier graag persoonlijk in met advies op maat en betrokken service.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Professionele hulp bij het oprichten van een eenmanszaak

Een eenmanszaak oprichten of starten met een bijberoep is vaak een hele klus, daar weten wij als boekhouder uit Olen alles van. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. We zetten graag alle belangrijke zaken voor u op een rij en geven professioneel advies over het oprichten van een eenmanszaak. Ook voor financieel en fiscaal juridisch advies kunt u bij ons terecht. U ziet; wij zijn veel meer dan alleen een boekhouder in Olen en Turnhout en kunnen, naast de boekhouding van uw eenmanszaak of bijberoep, veel meer voor u betekenen.

Neem bij interesse of voor meer informatie contact met ons op

Wilt u ons graag als boekhouder inschakelen voor de boekhouding van uw eenmanszaak, vennootschap of bijberoep in Turnhout, Olen of omgeving? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 014 15 11 11.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven