Boekhouding voor eenmanszaak of bijberoep in regio Turnhout

QFK Tax Accountants doet als ervaren boekhouder graag de boekhouding voor verscheidene ondernemingen; van uw vennootschap tot uw eenmanszaak of bijberoep in Turnhout, Olen of omgeving. Of u nu fulltime als zelfstandige werkt of ook uren maakt in loondienst, en dus zelfstandige in bijberoep bent; wij staan voor u klaar. Als drukke ondernemer kan het best een klus zijn om de administratie op orde te houden. Daarom nemen we deze taak graag op ons, zodat u al uw tijd en energie in uw bedrijf kunt steken.

✔ Gehele boekhouding digitaal

✔ Online platform 24/7 – 7/7 bereikbaar

✔ Bij opstart maken wij u volledig wegwijs

Digitale boekhouding voor een eenmanszaak of bijberoep in Turnhout en omstreken

Als u een eenmanszaak runt of als zelfstandige in bijberoep werkt, laat u de boekhouding het best over aan een ervaren boekhouder van QFK Tax Accountants, gevestigd in Turnhout en Olen. Sinds 1992 helpen we diverse bedrijven met hun administratie. Tegenwoordig doen we de gehele boekhouding digitaal. Dit werkt namelijk veel sneller en efficiënter dan op papier. Bovendien heeft u in het online portaal 24/7 toegang tot alle actuele gegevens. Stuur de administratie online aan ons door en wij regelen de rest. Zo houdt u extra tijd over voor het echte ondernemen. Wij begeleiden u hier graag persoonlijk in met advies op maat en een betrokken service.

Onze Diensten

#1

Boekhouding & accountancy

Betrouwbare financiële en boekhoudkundige informatie zijn onontbeerlijk voor uw onderneming. 

Zij vormen enerzijds de basis voor uw beleid, anderzijds worden zij gebruikt als basis voor beoordeling klanten, leveranciers en financiële instellingen. 

#2

Fiscaal & juridisch

De fiscale wetgeving is vaak complex, erg complex. In die wereld voelen wij ons echter thuis als vissen in het water. Uw vragen op het vlak van directe en indirecte fiscaliteit, vennootschapsrecht, ondernemingsrecht,… zullen wij met plezier ontleden en beantwoorden.

Met de nodige kennis en expertise staan wij in voor de realisatie, controle en verzending van uw periodieke en jaarlijkse aangiftes.

#3

Klankbord & coach

When you’re in the frame, you can’t see the picture….  

Iedere ondernemer heeft nood aan een klankbord, een ervaren iemand die luistert, analyseert en adviseert.  Wij vertellen je wat je MOET horen, niet wat je WIL horen. That’s us !

Professionele hulp bij het oprichten van een eenmanszaak

Een eenmanszaak oprichten is vaak een hele klus. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. We zetten graag alle belangrijke zaken voor u op een rij en geven professioneel advies over het oprichten van een eenmanszaak. Ook voor financieel en fiscaal juridisch advies kunt u bij ons terecht. U ziet; wij zijn veel meer dan alleen een boekhouder in Olen en Turnhout en kunnen, naast de boekhouding van uw eenmanszaak of bijberoep, veel meer voor u betekenen.

Neem bij interesse of voor meer informatie contact met ons op

Wilt u ons graag als boekhouder inschakelen voor de boekhouding van uw eenmanszaak, vennootschap of bijberoep in Turnhout, Olen of omgeving? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 014 15 11 11.

Get in touch!

U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll to Top